NBA-fans noemen Luka Doncic een 'magiër' na waanzinnig trick shot Sport
NBA-fans noemen Luka Doncic een 'magiër' na waanzinnig trick shot
Sport

NBA-fans noemen Luka Doncic een 'magiër' na waanzinnig trick shot

NBA-fans zijn in extase over de ‘magie’ van Luka Doncic nadat de ster van de Dallas Mavericks een waanzinnig trick shot uitvoerde. De Sloveense topper bereidt zich voor op het nieuwe seizoen na een frustrerend seizoen 2022-23. Doncic was meesterlijk voor de Mavericks aan het begin van het seizoen, waarbij hij het record van Wilt Chamberlain evenaarde met acht opeenvolgende optredens waarin hij meer dan 30 punten scoorde.

Echter, het liep mis tegen het einde, toen de Mavericks besloten om hun sterkste spelers rust te geven in wat werd beschouwd als ‘schadelijk gedrag voor de competitie’. Bijna drie maanden en een boete van 750.000 dollar later zien Doncic en zijn team er scherp uit voor het nieuwe seizoen. Met de opening van hun campagne iets meer dan twee maanden verwijderd, bood de Sloveen zijn fans een mogelijke glimp van wat er komen gaat met een sensationeel trick shot.

"Een vleugje magie!"

Tijdens een trainingsessie lanceerde de Sloveen de bal metershoog de lucht en zag hem als een steen vallen voor een perfecte korf. Sensationeel! "Een vleugje Luka-magie," schreef een fan. "God van de trick-shots," voegde een ander toe. Iemand anders zei: "Hij flikt dit soort dingen de hele tijd en ik vind het geweldig!” Een andere, lichtelijk bittere fan heeft enkele van de fouten uit het verleden van Doncic blijkbaar nog niet vergeven, en tweette sarcastisch: "Misschien zou hij zijn vrije worpen zo moeten gooien."

Anze Macek, trainer van het Sloveense nationale basketteam, heeft de NBA gewaarschuwd dat ze volgend seizoen een nog veel completere Doncic zullen zien. "Hij heeft bepaalde doelen gesteld. Dit is een goed voorbereide en betere Luka Doncic," zei hij tegen het Sloveense medium SportKlub. "In Dallas waren ze blij om te horen hoe serieus hij zijn werk nam. Ik herhaal, hij wil een stap voorwaarts zetten in zijn sportieve reis."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties