Nederlandse judoka slaat Olympische flessengooier 'oep zijn bakkes' Sport
Nederlandse judoka slaat Olympische flessengooier 'oep zijn bakkes'
Sport

Nederlandse judoka slaat Olympische flessengooier 'oep zijn bakkes'

Een dronkaard vond het nodig om in het Olympisch Stadion een lege fles naar atleten te werpen. Dat was echter buiten de Nederlandse judoka Edith Bosch gerekend.

Een woordvoerder van Scotland Yard bevestigt: “Er is een man opgepakt in het Olympisch Stadion, wegens het verstoren van de openbare orde. Je hoorde hem beledigingen roepen en daarna gooide hij een plastieken fles op de piste. De man wordt vastgehouden in een politiepost in Londen-oost.

De Nederlandse judoka in de -70 kilogram categorie Edith Bosch en die eerder tijdens de Olympische Spelen van dit jaar nog brons haalde, stond er toevallig bij maar keek niet zomaar toe. “Een dronken gast voor mij gooit een flesje op de baan. IK HEB HEM GESLAGEN!”, zo twitterde ze.

De twitter vindt u helemaal onderaan, een video van het vliegende flesje en een stukje interview met Edith Bosch daar boven. Beelden van een erop slaande Edith bestaat er jammer genoeg niet… (SL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties