Neymar doet weer iets wondermoois (video) Sport
Neymar doet weer iets wondermoois (video)
Sport

Neymar doet weer iets wondermoois (video)

Afgelopen weekend heeft Neymar nog maar eens getoond waarom elke club in de wereld hem wil: in een competitiewedstrijd van zijn club Santos tegen Cruzeiro deed hij een 'Ilhan Mansizje' om zijn tegenstander te passeren. Die stopte hem echter foutief af.
Ilhan Mansiz is een Turkse voetballer die op het WK 2002 de Braziliaan Roberto Carlos op een fenomenale wijze passeerde. Hij maakte de beweging bekend bij de huidige generatie. Neymar deed hem dat dit weekend na, maar werd neergehaald door een verdediger van Cruzeiro, die daardoor tegen zijn tweede geel aankeek en dus mocht gaan douchen.

Bijna alle verdedigers in de Braziliaanse Serié A zitten met de handen in het haar als ze op het wonderkind moeten verdedigen. Hij is vliegensvlug, zijn dribbels zijn bijna niet te volgen en hij prikt er geregeld eentje binnen. Het spreekt dan ook voor zich dat hij binnenkort bij een Europese topclub zal vertoeven.

Naar verluidt maken Barcelona en Real Madrid de meeste kans om de nieuwe ster van Braziliê binnen te halen. Hoogstwaarschijnlijk zal hij na de winterstop dus in de Primera División aan de slag zijn. (JL)

Zijn magnifieke beweging tegen Cruzeiro:

Ilhan Mansiz versus Roberto Carlos:

Ook Jay-Jay Okocha heeft het truc onder de knie:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties