Neymar tekent voor 5 jaar bij Barcelona Sport
Neymar tekent voor 5 jaar bij Barcelona
Sport

Neymar tekent voor 5 jaar bij Barcelona

Neymar da Silva Junior heeft maandag zoals verwacht zijn vijfjarig contract bij de Spaanse landskampioen Barcelona ondertekend, zo maakte de Braziliaanse international op Instagram bekend. Volgende week wordt hij in Spanje officieel voorgesteld door de Catalaanse club.

Neymar ondertekende zijn contract in Brazilië, vlak voor hij zich zou aansluiten bij de selectie van de Braziliaanse nationale ploeg. Deze speelt binnenkort oefeninterlands tegen Engeland (2 juni) en Frankrijk (9 juni), alvorens aan te treden in de Confederations Cup, die door Brazilië van 15 tot 30 juni georganiseerd wordt.

Topsalaris

"Hiermee zet ik een punt achter een fantastische periode bij een erg bijzonder club", stelde Neymar op Instagram, die Santos verlaat. De 21-jarige aanvaller, die ook op de belangstelling kon rekenen van Real Madrid en zaterdagavond al op Twitter zijn transfer naar Barça bekendmaakte, reist volgende week af naar Spanje, vermoedelijk na de vriendschappelijke match tegen Engeland.

Volgens Wagner Ribeiro, de makelaar van Neymar, krijgt de Braziliaanse superster een van de beste spelerslonen bij Barça. "Hij zal minder verdienen dan Messi, maar hij komt aardig in de buurt van wat Kaká (Real Madrid) krijgt. Neymar zal het derde of vierde hoogste salaris bij Barcelona hebben", verklaarde Ribeiro op de Braziliaanse tv-zender Gazeta.

Belga Foto: Reuters

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties