Nintendo’s gloednieuwe console verschijnt mogelijk volgende winter al Sport
Nintendo’s gloednieuwe console verschijnt mogelijk volgende winter al
Sport

Nintendo’s gloednieuwe console verschijnt mogelijk volgende winter al

Er gaan al een lange tijd geruchten over de volgende console van Nintendo, zo zou Nintendo zich focussen op nieuwe hardware nadat The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom officieel uit is.

Een nieuw gerucht heeft nu veel aandacht gekregen en komt van een Pokémon leaker. Afgelopen dag werd namelijk premium DLC aangekondigd voor Pokémon Scarlet en Violet. Een gebruiker genaamd Scabai wist correct informatie over de DLC te noemen voor de officiële aankondiging van The Pokémon Company. Zo wist hij de titel van de DLC, de legendarische Pokémon en pre-order bonussen correct te noemen.

Volgens Scabai werkt ontwikkelaar GameFreak aan een graphics update voor Pokémon Scarlet en Violet. Deze is echter alleen voor de ‘nieuwe Switch’ en moet tegelijkertijd met de tweede DLC uitkomen.

De tweede DLC staat gepland voor volgende winter dus de periode tussen december 2023 en maart 2024. Als het gerucht klopt, dan verschijnt er een nieuwe Nintendo console in die periode samen met een graphics update voor Pokémon Scarlet en Violet.

De Nintendo Switch verscheen ook in de winter namelijk maart 2017. De officiële onthulling van de Nintendo Switch werd in januari 2017 gedaan tijdens een persconferentie.

Nintendo’s gloednieuwe console verschijnt mogelijk volgende winter al
3 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties