Noord-Koreaanse dictator geobsedeerd door voetbal Sport
Noord-Koreaanse dictator geobsedeerd door voetbal
Sport

Noord-Koreaanse dictator geobsedeerd door voetbal

De Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-Un blijkt wonder boven wonder dan toch een menselijk kantje te hebben. Deze communistische leider is superfan van Manchester United en zijn bevolking zal het geweten hebben.De 31-jarige Kim Jong-Un is al jaren fan van Manchester United. Zijn passie gaat zo ver dat hij de staatszender het bevel heeft gegeven om alle matchen van zijn favoriete ploeg uit te zenden. Ook de matchen van de Duitse Bundesliga worden uitgezonden op de Noord-Koreaanse televisie. Zelfs de golfsport is opgenomen in de televisieplanning.

Heel het land kan dus meegenieten met de passie van Kim Jong-Un. Toch begeeft de communistische dictator zich – weeral – op glas ijs. Waarnemers beweren dat de matchen illegaal gestreamd worden. Louis Van Gaal kan dus maar beter zijn beste beentje voorzetten tenzij hij geliquideerd wil worden op bevel van deze dictator. (IR)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties