Nu al ambras in Belgische kamp in aanloop naar EK veldrijden: "Thibau gaat niet voor België rijden" Sport
Nu al ambras in Belgische kamp in aanloop naar EK veldrijden: "Thibau gaat niet voor België rijden"
Sport

Nu al ambras in Belgische kamp in aanloop naar EK veldrijden: "Thibau gaat niet voor België rijden"

Het komende weekend staat het EK veldrijden op het programma. Op zondag 5 november zullen we ontdekken wie de opvolger wordt van Michael Vanthourenhout.

Na de cross in Maasmechelen, die werd gewonnen door Van der Haar, sprak Eli Iserbyt, een van de Belgische kopmannen, met de pers en hij deed enkele verrassende uitspraken. "Bij een EK hoort ook de naam Lars van der Haar. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden!" zei hij.

"Het zal de landsgrenzen overschrijden"

Zowel Van der Haar als Thibau Nys rijden voor Baloise Trek Lions, iets waar Iserbyt rekening mee houdt: "Ze zijn teamgenoten, maar Thibau is Belgisch en Lars is Nederlands. Dat kan interessant worden!"

Iserbyt denkt dat de race de grenzen zal overschrijden: "Het wordt een wedstrijd die landsgrenzen overstijgt!" Hij verwacht dat Nys en Van der Haar vooral voor hun team zullen strijden. "Er zijn in totaal vijf à zes renners die kans maken op de Europese titel," besluit hij.

(Intropic: Screen grabs YouTube)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties