Nu of nooit voor clubs uit de Jupiler Pro League Sport
Nu of nooit voor clubs uit de Jupiler Pro League
Sport

Nu of nooit voor clubs uit de Jupiler Pro League

Het mooie aan voetbal is dat het steeds alle kanten uit kan. Zo speelden AA Gent en KVC Westerlo gisteren onverwachts gelijk. Toch zijn er nog een aantal zekerheden waar we een centje mee kunnen verdienen.


Charleroi – KV Kortrijk

Wat een verlossing vorige week voor de West-Vlamingen! Ze boekten vorige week hun eerste thuisoverwinning van dit seizoen en krijgen misschien wel vleugels. Al kan Charleroi de punten ook wel goed gebruiken. Twee stugge ploegen dus, die eerder bang zijn om punten te verliezen.

Een gelijkspel lijkt ons dan ook het meest logische vanavond in Charleroi. Via BesteOdds.be blijkt dat nu net de best mogelijke odd te zijn! Maar liefst 3,45 keer je inzet krijg je terug als je gelooft in een puntendeling tussen de twee staartploegen.

Waasland-Beveren – Cercle Brugge

Ook voor dit duo is het vanavond eigenlijk van moeten. Beide ploegen beschikken niet over een doelpuntenmaker die de weg naar doel elke wedstrijd wel kan vinden. De ploeg die vanavond aan het langste eind kan trekken, tankt een heleboel vertrouwen voor het vervolg van de competitie.

Geloof jij in een West-Vlaamse overwinning tegen staartploeg Waasland-Beveren? Zet dan een deel van je gratis aanmeldingsbonus bij BesteOdds.be in op groen-zwart en krijg tot 4,50 keer je inzet terug. Wablief? Inderdaad! 4,50 keer je inzet!

Moeskroen-Péruwelz – KV Mechelen

Na de goede start van de promovendus, verloor Moeskroen-Péruwelz nu drie keer na elkaar. Ze zullen dan ook uit zijn op eerherstel tegen KV Mechelen, dat intussen plaats heeft genomen in de subtop van het klassement.

Wij zien echter een heropleving voor de thuisploeg mogelijk vanavond. Volg je onze redenering? Neem dan eens een kijkje op BesteOdds.be en plaats een weddenschap op de thuisploeg. Ze leveren je immers 2,55 keer je inzet op!

Lierse – Zulte Waregem

Zo vroeg in het klassement krijgen we plots een degradatietopper bij uitstek. De West-Vlamingen lijken niets meer te kunnen waarmaken dit seizoen. Niemand had dit zien aankomen voor aanvang van de competitie. En dat terwijl Lierse even terug kon stunten tegen Standard. Kunnen ze dat twee weken na elkaar?

Een thuisoverwinning levert je vanavond via BesteOdds.be een opbrengst van 3,25 keer je inzet op. Geloof jij echter in de wederopstanding van Franky Dury en de zijnen? Dan zit er met 2 keer je inzet ook iets lekkers in.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties