Oh zo foute nektattoo voor John Carew: ‘Mijn leven, mijn menstruatie’ Sport
Oh zo foute nektattoo voor John Carew: ‘Mijn leven, mijn menstruatie’
Sport

Oh zo foute nektattoo voor John Carew: ‘Mijn leven, mijn menstruatie’

Hoongelach in de kleedkamers en ver daarbuiten voor voetballer John Carew. De man had dan ook het lumineuze idee om het compleet foute ‘Ma vie, mes régles’ in zijn nek te laten tatoeëren. Of voor de vele slechte karakters onder ons: ‘Mijn leven, mijn menstruatie’. Woeha.
De Noorse aanvaller John Carew had beter eerst de Franse woordenlijst geraadpleegd alvorens naar de tattooshop te trekken. Want niet enkel staat het streepje op zijn ‘régles’ verkeerd (het moet ‘règles’ zijn om regels te betekenen), de boodschap is bovendien op zijn minst dubbelzinnig te noemen. Waardoor de hele wereld hem nu uitlacht met zijn ‘menstruatieboodschap’.

Carew zelf is allerminst ‘amused’. In een krant zei de aanvaller die momenteel door Stoke City wordt gehuurd, enkel over voetbal te willen praten en niet over zijn tatoeages. “Want da’s privé”, aldus Carew nog. Tja, wel heel erg privé, als je het ons vraagt. Of is 't misschien die tijd van de maand, John? (AH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties