Onbetaalde spelers Santander weigeren te spelen Sport
Onbetaalde spelers Santander weigeren te spelen
Sport

Onbetaalde spelers Santander weigeren te spelen

De spelers van de Spaanse derdeklasser Racing Santander hebben donderdagavond na de aftrap geweigerd om te voetballen in de bekerwedstrijd tegen Real Sociedad. Sociedad stoot daardoor zonder spelen door naar de halve finales en speelt daarin tegen FC Barcelona. De andere halve finale gaat tussen Atlético en Real Madrid.

Santander en Sociedad moesten donderdagavond uitmaken wie Atlético, Real en Barça mocht vergezellen naar de halve finales, maar omdat de spelers van Santander al een hele tijd niet betaald worden, kwam het na de aftrap tot een vreemde situatie. De spelers van Santander bleven uit protest arm in arm aan de rand van de middencirkel staan, zonder mee te voetballen. Een minuut later floot de scheidsrechter de wedstrijd af, na kort overleg tussen de ploegen.

Op maandag hadden spelers en technische staf al acties aangekondigd. De spelersgroep kan niet leven met de manier waarop voorzitter Angel Lavin de club leidt. Santander had in de terugwedstrijd van donderdag een 3-1 nederlaag uit de heenmatch moeten goedmaken. Sociedad wint de terugmatch nu met 0-3.

Foto AFP

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties