Onwaarschijnlijke touchdown in American Football (video)

Marshawn Lynch heeft afgelopen weekend Football-geschiedenis geschreven. Hij schudt niet minder dan 8 tackles van zich af in een run van bijna 62 meter. Vergelijk het met de onwaarschijnlijke goal van Diego Maradona tegen Groot-Brittannië op het WK in 1986, toen die op eigen helft begon te dribbelen en iedereen voorbij spurtte. Lynch zei in […]

Marshawn Lynch heeft afgelopen weekend Football-geschiedenis geschreven. Hij schudt niet minder dan 8 tackles van zich af in een run van bijna 62 meter. Vergelijk het met de onwaarschijnlijke goal van Diego Maradona tegen Groot-Brittannië op het WK in 1986, toen die op eigen helft begon te dribbelen en iedereen voorbij spurtte.

Lynch zei in interviews ooit dat hij op het veld overschakelt in “beestmode”. In die mode zat hij wellicht in de wedstrijd van zijn team, de Seattle Seahawks, tegen de uittredende Super Bowl-winnaar, de New Orleans Saints.

Zijn touchdown, die de partij in het voordeel van de Seahawks beslechtte, wordt omschreven als “een van de beste runs die het Football ooit gezien heeft”.

Reacties

wpDiscuz