Oostende, Cercle, Bergen en Charleroi winnaars van de avond Sport
Oostende, Cercle, Bergen en Charleroi winnaars van de avond

Zaterdagavond stonden er vier wedstrijden op het programma voor speeldag nummer 27 in onze Jupiler Pro League.

Oostende - Lierse SK: 3-2

In de 47ste minuut maakte Bourabia er 0-1 van. In de 59ste zorgde Depoltre voor de gelijkmaker, één minuut later ging Limbombe voor de 1-2. Verder in de tweede helft zorgden respectievelijk Luissint en Canesin Matos er 3-2 van.

Cercle Brugge - KV Mechelen: 3-2

In de 33ste en 37ste minuut maakten respectievelijk Cordaro en De Witte er 0-2 van. Pas aan het einde van de match wist Cercle het tij te keren: 1-2 door Kabananga in de 87ste minuut, 2-2 en 3-2 door Buyl en Naudts in de extra tijd.

KV Kortrijk - Bergen: 1-2

Dussenne scoorde in de 38ste minuut het eerste doelpunt. Aan het begin van de tweede helft scoorde De Smet de gelijkmaker. Pas in de extra tijd scoorde Arbitman voor Bergen het beslissende doelpunt.

Charleroi - Zulte Waregem: 3-2

In de 25ste minuut al ging François voor de 1-0. Twintig minuten later zorgde Pourie voor de 1-1 op het scorebord. Meteen na de tweede helft maakte Sylla daar 1-2 van, maar lang wist Zulte Waregem deze voorsprong niet te behouden. Kebano en Tainmont leidden Charleroi uiteindelijk naar de overwinning.