Oostenrijkse coach maakt omkoopgebaar met echt geld (video) Sport
Oostenrijkse coach maakt omkoopgebaar met echt geld (video)
Sport

Oostenrijkse coach maakt omkoopgebaar met echt geld (video)

In een duel tussen Austria Wien en Wacker Innsbruck, twee teams uit de Oostenrijkse eerste klasse, heeft de coach van bezoekers Innsbruck zich serieus misdragen tegen de vierde scheidsrechter na een foutieve beslissing van zijn collega.
Tot diep in de tweede helft stond Innsbruck met 1-2 voor op Austria Wien, tot de thuisploeg in de slotfase een zeer goedkope penalty kreeg van scheidsrechter Dominik Ouschan. De bezoekende coach, Walter Kogler, ging daarbij volledig door het lint en haalde enkele bankbiljetten uit zijn binnenzak, die hij ostentatief aan de vierde scheids wilde geven.

Dit omkoopgebaar leverde Kogler uiteindelijk een boete op van 750 euro. Leuk detail: Nacer Barazite van Austria Wien miste de strafschop, maar de thuisploeg kon net voor het eindsignaal toch nog de gelijkmaker op het bord zetten. De 43-jarige Wacker Innsbruck-coach had duidelijk zijn dagje niet! (JL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties