Ophoepelen! Mathieu van der Poel geeft Costa Ricaan die selfie neemt (!) een beuk Sport
Ophoepelen! Mathieu van der Poel geeft Costa Ricaan die selfie neemt (!) een beuk
Sport

Ophoepelen! Mathieu van der Poel geeft Costa Ricaan die selfie neemt (!) een beuk

Niet zo'n prettig moment voor Mathieu van der Poel (28) tijdens zijn opnieuw indrukwekkende veldrit in Gavere. De wereldkampioen werd kort opgehouden door een achterblijvende renner die vooral aandacht had voor het publiek en even moest worden, euhm... aangemoedigd om plaats te maken.

De renner in kwestie, de Costa Ricaan Felipe Nystrom, stopte zelfs voor een selfie met enkele fans langs het parcours. Dit was op zich al een opmerkelijk tafereel tijdens een wereldbekerveldrit, maar het hinderde ook koploper Van der Poel. Hij gaf Nystrom een duw en schudde geïrriteerd zijn hoofd.

Grappen en grollen met het publiek

“Net op het moment dat Van der Poel voorbij wil rijden, stapt hij op het parcours”, spraken de commentatoren op Eurosport. “Daar moet je mee opletten. Eigenlijk heeft die renner daar op dat moment niks te zoeken. Hij was aan het grappen en het grollen met het publiek, dan moet je aan de kant blijven."

Gelukkig bleef de hinder voor Van der Poel beperkt. "Maar het parcours was behoorlijk lastig; elke ronde werd het steeds modderiger", zei 'MVDP'. "Misschien was het beter als het was blijven regenen, want het was moeilijk om goede lijnen te vinden om het tempo hoog te houden."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties