Pakkende tranen Renato Neto voor Gregory Mertens (video) Sport
Pakkende tranen Renato Neto voor Gregory Mertens (video)
Sport

Pakkende tranen Renato Neto voor Gregory Mertens (video)

Het plotse overlijden van 24-jarige Gregory Mertens sloeg gisteren in als een bom. De verdediger van Lokeren stuikte maandag in elkaar op het veld van RC Genk. Hartfalen.

De snelle reanimatie bood geen hulp. Gregory werd in een kunstmatige coma gehouden. Gisterennamiddag kwam dan het nieuws waar iedereen al dagen voor vreesde.

Gisteren kreeg Anderlecht na een spannende tweede helft in toegevoegde tijd het deksel op de neus op het gras van AA Gent. Voor de wedstrijd werd er een minuut applaus gegeven voor de overleden speler. Mertens had banden met beide clubs. Gent-kapitein Sven Kums is de neef van Mertens. Gentse middenvelder Renato Neto kreeg het meer dan begrijpelijk moeilijk tijdens het eerbetoon aan zijn ex-Cercle Brugge collega.

Van het prachtige en aangrijpende moment zijn er beelden. Die willen we jullie zeker niet onthouden. Sterkte aan de familie en vrienden van Gregory. (RVH)

Bekijk meer video's van vtmnieuws op nieuws.vtm.be

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties