Parijs-Roubaix van start Sport
Parijs-Roubaix van start
Sport

Parijs-Roubaix van start

In Compiègne is zondag omstreeks 10.20 uur het startschot gegeven voor de 110e editie van Parijs-Roubaix. De renners leggen in de Helleklassieker 257,5 km af, doorspekt met 27 kasseizones. De aankomst op de wielerbaan van Roubaix wordt verwacht rond 16.30 uur.

Een week na de Ronde van Vlaanderen beleven de wielerliefhebbers weer een hoogdag met Parijs-Roubaix. Na het uitvallen van Fabian Cancellara zijn alle ogen gericht op Tom Boonen en zijn team Omega Pharma-Quick-Step. De laureaat van de Ronde van Vlaanderen kan mits een vierde zege mederecordhouder worden naast Roger De Vlaeminck.

Vorig jaar ging de overwinning in Noord-Frankrijk naar Johan Vansummeren. Vansummeren is opnieuw een van de favorieten. Samen met ploegmaat Sep Vanmarcke kan hij een gevaarlijk duo vormen. Maar ook de nummers twee en drie van de Ronde, Filippo Pozzato en Alessandro Ballan, zitten vol vertrouwen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties