Patrice Evra eet gras van Old Trafford in bijzijn van Thierry Henry en Roberto Martinez Sport
Patrice Evra eet gras van Old Trafford in bijzijn van Thierry Henry en Roberto Martinez
Sport

Patrice Evra eet gras van Old Trafford in bijzijn van Thierry Henry en Roberto Martinez

Bondscoach Roberto Martinez en T2 Thierry Henry waren woensdagavond te gast als analist voor Amazon Prime Video op Old Trafford voor Manchester United-Tottenham. Ook ex-United speler Patrice Evra was aanwezig en die liet zich – zoals we hem kennen – opmerken door een ‘speciale stoot’ uit te halen.

Al sinds 2019 werkt Martinez voor het Amerikaanse videoplatform en na de match werd uitblinker Fernandes uitgenodigd bij de analisten, waar hij door de coach van de Rode Duivels op de rooster werd gelegd over zijn goede wedstrijd. Ook Henry en Evra stonden mee aan tafel.

Evra speelde in zijn carrière 379 wedstrijden voor United en is nog altijd een grote fan van de ‘Red Devils’, niet te verwarren met onze Rode Duivels uiteraard. En dat liet hij op een wel heel bijzondere manier blijken. Hij at zowaar een stukje gras van Old Trafford.

“Als ik hier kom, test ik altijd het gras. Het smaakt een beetje knoflookachtig”, zei Evra. “Het is een speciale plek voor me, ik noem het ‘thuis’.” Ook Martinez strooide met lof. “Het is een iconisch stadion. Old Trafford is iets wat inhoud geeft aan de Premier League.” Henry zei dan weer: “Ik zal mijn Arsenal-verleden aan de kant zetten. Het is een geweldig stadion.”

(Bron: hln.be)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties