Jonge piloot verpletterd onder quad op Cross Festival Antoing Sport
Jonge piloot verpletterd onder quad op Cross Festival Antoing
Sport

Jonge piloot verpletterd onder quad op Cross Festival Antoing

Ook op het racecircuit van het quadfestival in Antoing (Doornik), is vanmiddag een tragisch dodelijk ongeval gebeurd. Tijdens een race kwam de 18-jarige piloot, Jason Flamant, ten val bij een sprong. De jonge kerel werd verpletterd door zijn quad en overleefde de klap niet. Zijn ouders waren ook op het circuit tijdens het fatale accident van hun zoon.

De jonge Jason uit Havré nabij Bergen, reed net de finalerace toen hij een sprong miste en van zijn quad vloog. Het zware gevaarte kwam op de piloot terecht. Jason kon niet meer gered worden. Toen de hulpdiensten ter plekke hem toesnelden, was hij al dood.

Ook zijn vader, David Flamant, reed mee in de race van de vijfde editie Cross Festival d'Antoing. Zijn familie was de hele dag ook op de site in Antoing. Hoewel ze akkoord gingen dat de superfinale doorging, besloten de andere piloten om de rest van het circuit te voet af te leggen en de wedstrijd stil te leggen.

Er namen maar liefst 220 piloten deel aan de quadrace in Antoing. Vanmiddag waren duizenden toeschouwers aanwezig.

Volgens de organisatoren was de quad van het slachtoffer quasi nieuw en was Jason perfect uitgerust. (IV)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties