Ploeg wint met hallucinante 27 – 0 cijfers, bestuur ontslaat vervolgens trainer van … de winnende ploeg

Euh wat?

Een ronduit bizar en eigenlijk ook best lachwekkend verhaal uit Italië. Afgelopen weekend werd er namelijk een trainer uit de U18 reeks op straat gezet. Niet al te bijzonder in de voetbalwereld zou je denken, maar het was nadat zijn ploeg met waanzinnige 27 – 0 cijfers had gewonnen.

De U18 van Invicta Sauro en eerste van hun competitie moesten dit weekend spelen tegen de laatste in de stand. Nadat er maar liefst 27 goals vielen langs één kant besloot het bestuur van Invicta Sauro niet om hun trainer een schouderklopje te geven, maar om hem doodleuk te ontslaan.

De reden is best opvallend en absurd tegelijkertijd te noemen. Het bestuur vond namelijk dat het volledig ‘respectloos’ was om een ploeg met deze cijfers te laten winnen en dat het net de taak was van de coach om de jonge spelers iets bij te leren. Iets waar de trainer volledig in te kort was gekomen tijdens deze wedstrijd. Zijn straf voor deze glansrijke prestatie was dus zijn C4.

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Tesot Mk

Begin thuis met Google te werken. Het is de meest financiële beloning die ik ooit heb gedaan. Op vrijdag kreeg ik een prachtige Audi 5 na afgelopen maand $ 36259 te hebben verdiend. Ik begon eigenlijk vijf maanden / geleden en bracht vrijwel meteen $ 96 per uur binnen. bezoek deze site hier.

http://Erfolg90.com

Emma

Ik nodig je uit voor een privé Belgische seksclub – http://getmeets.com

Dancing, playing chess, playing football Clikc here – http://WWW.MAMBO.FUN

Helen

Gesloten Sex Club met modellen ->>> http://deutschswing.club

Оntzаgwekкende meisjes wachten hiеr op jе! –> http://kisstok.com

wpDiscuz