Ploeg wint met hallucinante 27 - 0 cijfers, bestuur ontslaat vervolgens trainer van ... de winnende ploeg Sport
Ploeg wint met hallucinante 27 - 0 cijfers, bestuur ontslaat vervolgens trainer van ... de winnende ploeg
Sport

Ploeg wint met hallucinante 27 - 0 cijfers, bestuur ontslaat vervolgens trainer van ... de winnende ploeg

Een ronduit bizar en eigenlijk ook best lachwekkend verhaal uit Italië. Afgelopen weekend werd er namelijk een trainer uit de U18 reeks op straat gezet. Niet al te bijzonder in de voetbalwereld zou je denken, maar het was nadat zijn ploeg met waanzinnige 27 - 0 cijfers had gewonnen.

De U18 van Invicta Sauro en eerste van hun competitie moesten dit weekend spelen tegen de laatste in de stand. Nadat er maar liefst 27 goals vielen langs één kant besloot het bestuur van Invicta Sauro niet om hun trainer een schouderklopje te geven, maar om hem doodleuk te ontslaan.

De reden is best opvallend en absurd tegelijkertijd te noemen. Het bestuur vond namelijk dat het volledig 'respectloos' was om een ploeg met deze cijfers te laten winnen en dat het net de taak was van de coach om de jonge spelers iets bij te leren. Iets waar de trainer volledig in te kort was gekomen tijdens deze wedstrijd. Zijn straf voor deze glansrijke prestatie was dus zijn C4.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties