Pocognoli wint met Hannover van Schalke 04 Sport
Pocognoli wint met Hannover van Schalke 04
Sport

Pocognoli wint met Hannover van Schalke 04

Landskampioen Bayern München behaalde zijn 3e overwinning op rij, zaterdag tegen Nürnberg (2-0). Ribéry en Robben scoorden, Van Buyten bleef heel de wedstrijd op de bank. Bayern deelt de leiding in de Bundesliga met Mainz, Bayer Leverkusen en Borussia Dortmund.

Hannover 96, met Pocognoli een hele wedstrijd tussen de lijnen, versloeg Schalke 04 met 2-1. Huszti en Diouf brachten Hannover op een dubbele voorsprong, in de 55e minuut milderde Sazlai nog voor Schalke. Na 3 rode kaarten eindigde Hannover met 10, Schalke met 9.

Casteels

Koen Casteels kende een moeilijke namiddag thuis in het doel tegen Freiburg, het werd 3-3. Ook de scheidsrechter kende een lastige partij. Na 3 rode en 5 gele kaarten eindigde Hoffenheim met 10, Freiburg met 9.

Borussia Mönchenglabach verloor op het veld van Bayer Leverkusen met 4-2. Filip Daems maakte de 90 minuten vol, Borrusia staat na 3 speeldagen op de 10e plaats.

Foto: PN Pocognoli op training met de Rode Duivels

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties