Portugese internationals willen Mourinho tijdelijk als bondscoach Sport
Portugese internationals willen Mourinho tijdelijk als bondscoach
Sport

Portugese internationals willen Mourinho tijdelijk als bondscoach

Volgens de Spaanse krant El Mundo hebben verschillende Portugese internationals hun landgenoot José Mourinho gevraagd tijdelijk bondscoach te worden. Ze hopen dat de trainer van Real Madrid Portugal naar Euro 2012 kan leiden via de barrages tegen Bosnië.

De Portugezen gingen deze week met 2-1 onderuit tegen Denemarken en daarmee werden ze tweede in hun groep. De kritiek op bondscoach Paulo Bento is nu enorm groot wat de geruchten over de tijdelijke komst van Mourinho deed aanwakkeren.

Verschillende spelers zouden zelfs te kennen hebben gegeven dat ze Mourinho als coach willen voor de barrageduels tegen Bosnië. Bij Real Madrid heeft hij met Cristiano Ronaldo, Pepe en Ricardo Carvalho drie Portugese internationals onder zijn hoede.

Als het enkel aan Mourinho zelf zou liggen, is deze piste zeker mogelijk. Vorig probeerde de Portugese voetbalbond hem binnen te halen, maar Real Madrid zag een dubbelrol voor de trainer niet zitten.

"Ik begrijp niet waarom Real mij de mogelijkheid niet geeft om Portugal te coachen, op een ogenblik dat ik voor de club nauwelijks iets te doen heb", zei Mourinho toen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties