Premier League opgeschrikt door horrortackle (video) Sport
Premier League opgeschrikt door horrortackle (video)
Sport

Premier League opgeschrikt door horrortackle (video)

De Engelse scheidsrechter Mark Halsey had gisteren niet zijn beste dagje. Tijdens de wedstrijd Wigan-Newcastle, geëindigd op 2-1, liet hij een absolute horrortackle onbestraft en zag hij niet dat er een handsbal aan het beslissende doelpunt voorafging.

De Franse Newcastle-verdediger Massadio Haidara kende een woelige namiddag. Hij was op het kwartier de geblesseerde Mathieu Debuchy komen vervangen, maar moest nog geen kwartiertje later zelf met een brancard van het veld worden gedragen.

De reden: een absolute horrortackle van Callum McManaman. De Wigan-speler raakte Haidara vol op het bovenbeen en kwam daar, wonderbaarlijk genoeg, zonder kaart vanaf. De onfortuinlijke Haidara werd meteen naar het ziekenhuis gebracht. De ernst van zijn blessure is nog niet duidelijk.

De tackle onbestarft laten was echter niet de enige fout die ref Mark Halsey gisteren maakte. Aan het beslissende doelpunt van Wigan ging een handsbal vooraf, maar Halsey liet begaan.

ToMas Foto Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties