Premier League-spelers doen een Thaïse orgie (video) Sport
Premier League-spelers doen een Thaïse orgie (video)
Sport

Premier League-spelers doen een Thaïse orgie (video)

Maar deze keer krijgt het seksfestijn geen happy ending, want ze waren zo stom hun daden en racistische commentaar te filmen en het filmpje te laten uitlekken.

Er is een onderzoek gestart naar 3 spelers van de Engelse eersteklasser Leicester City. Opgenomen in Bangkok filmden ze zichzelf tijdens een orgie met enkele Aziatische meisjes en maakten hierbij racistische opmerkingen waarbij ze verwezen naar de meisjes van plezier als spleetogen en andere scheldnamen. Of er ook ladyboys waren bij betrokken is niet geweten.

Extra pijnlijk voor de coach van The Foxes is dat zijn zoon James Pearson één van de drie spelers is. Daarnaast zijn ook Tom Hopper en doelman Adam Smith op de beelden te zien. De Engelse club zit momenteel in Thailand op uitnodiging van de Thaïse eigenaars van de club. De club liet nu weten een intern onderzoek gestart te zijn en gepaste actie te ondernemen indien de feiten bevestigd zijn. (GBL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties