Probeer zelf: Het "Wie is het?"-spel van de Rode Duivels Sport
Probeer zelf: Het "Wie is het?"-spel van de Rode Duivels
Sport

Probeer zelf: Het "Wie is het?"-spel van de Rode Duivels

De WK-gekte moet nog echt op gang komen, maar de Rode Duivels-fans hebben er alweer een hebbeding bij! Volgende week komt immers de Duivelse variant van het populaire gezelschapsspel "Wie is het?" op de markt.

Het spel draagt het label "Official Merchandising" van de Belgische Voetbalbond en omvat 2 spelvarianten. Naast de variant met de foto's van 24 spelers, is er ook een variant met 24 karikaturen. De karikaturen werden gemaakt door Pad'r.

Het gezelschapsspel zal vanaf volgende week exclusief te koop zijn in de fanshop van de Belgische Voetbalbond en in de winkels van de groep Carrefour, de nieuwe hoofdsponsor van de Rode Duivels. Kostprijs van het spel is 29 euro.

Kan u niet wachten tot volgende week? Probeer dan alvast te raden van welke speler u hier een karikatuur uit het spel ziet. De oplossing vindt u onderaan.

1. Thibaut Courtois 2. Eden Hazard 3. Dries Mertens 4. Vincent Kompany 5. Toby Alderweireld 6. Romelu Lukaku 7. Daniel Van Buyten 8. Axel Witsel 9. Jan Vertonghen 10. Steven Defour 11. Nacer Chadli 12. Kevin De Bruyne 13. Timmy Simons 14. Moussa Dembele 15. Marouane Fellaini 16. Nicolas Lombaerts 17. Kevin Mirallas 18. Zakaria Bakkali 19. Christian Benteke 20. Guillaume Gillet 21. Thomas Vermaelen 22. Sébastien Pocognoli 23. Laurent Ciman 24. Simon Mignolet

TJ

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties