Proftennisser is woedend tijdens US Open en scheldt toeschouwer de huid vol: "Ik stop mijn ballen in je klotemond" (video) Sport
Proftennisser is woedend tijdens US Open en scheldt toeschouwer de huid vol: "Ik stop mijn ballen in je klotemond" (video)
Sport

Proftennisser is woedend tijdens US Open en scheldt toeschouwer de huid vol: "Ik stop mijn ballen in je klotemond" (video)

De US Open is ondertussen volop aan de gang en tennisfans hoeven alvast niet meer te kijken voor de Belgische spelers. Deze liggen er namelijk allemaal al uit met uitzondering van Steve Darcis. Naast mooi tennis valt er echter maar al te vaak wel iets te beleven op de tennisvelden van de US Open.

Zo moest de grootste eikel van het tenniscircuit genaamd Bernard Tomic het opnemen tegen Dzumhur. De Australiër is er voor gekend steeds een grote mond te hebben. Toen het gisteren niet goed liep, kon hij zich niet inhouden en moest een toeschouwer het ontgelden omdat hij iets te veel lawaai had gemaakt: "“Suck my balls. I will put my balls in your fucking mouth. I will give you some money to make you feel good, peasant.” En wanneer Tomic praat over zijn ballen in iemands mond te stoppen dan heeft hij het niet over zijn tennisballen.

De Australiër werd hierna nog verplicht om zijn excuses aan te bieden. Wat hij uiteindelijk ook deed, maar de kans dat hij het ook echt meende is zo goed als onbestaand. (MG)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties