Profvoetballer ontslagen na gigantisch 'penisschandaal' Sport
Profvoetballer ontslagen na gigantisch 'penisschandaal'
Sport

Profvoetballer ontslagen na gigantisch 'penisschandaal'

Onlangs ging de Duitse voetbalclub Paderborn op stage naar Turkije. Wat een leuke trainingsweek had moeten zijn in een vijfsterrenhotel, draaide helemaal anders uit. De speler Nick Proschwitz had namelijk het fantastische idee om na een dronken avond zijn broek te laten zakken voor een medewerkster van het sportagentschap die de stage had geregeld. Hij hoopte wellicht dat de dame onder de indruk zou zijn van zijn gereedschap, maar dit draaide helaas anders uit. De medewerkster was zo geschokt dat zij aangifte bij de autoriteiten wegens seksuele intimidatie.

Paderborn zelf vond Nick zijn 'grapje' ook niet bepaald hilarisch en besloot om de speler te ontslaan. De aanvaller zelf zegt dat hij volledig onschuldig is en dat het de schuld is van zijn ploeggenoten: "Ik had geen onderbroek aan onder mijn trainingsbroek, toen een van mijn ploeggenoten mijn broek naar beneden trok was mijn penis maar even zichtbaar. Het was echt niet langer dan een seconde."

Ook de 46-jarige coach van Paderborn moet voor zijn job vrezen. Hij wordt namelijk mee verantwoordelijk geacht voor het 'penisschandaal' van zijn ploeg. Hij heeft de broek van Proschwitz dan niet naar beneden getrokken, maar had dit voorval wel kunnen voorkomen volgens de club.

Bron: Fok

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties