PSG-hooligans met slagersmessen opgepakt Sport
PSG-hooligans met slagersmessen opgepakt
Sport

PSG-hooligans met slagersmessen opgepakt

De Brusselse politie heeft dinsdag negen supporters van PSG opgepakt. Niet ver van het station Brussel Zuid werden drie supporters uit het Poolse Krakau, in het bezit van twee slagersmessen, gerechtelijk aangehouden.

Eerder op de dag werden drie andere, Franse, hooligans opgepakt toen ze van de Thalys stapten en vervolgens administratief aangehouden. En dinsdagavond heeft de spoorwegpolitie drie andere Franse supporters opgepakt. Twee van hen zijn weer vrijgelaten, maar hun tickets voor de match zijn in beslag genomen. De derde is administratief aangehouden.

Gebitsbeschermers

Volgens de federale politie zijn de drie hooligans die opgepakt werden toen ze van de Thalys stapten, bekend bij de Franse politie. Ze waren in het bezit van handschoenen die versterkt waren met metalen plaatjes en gebitsbeschermers.

Woensdagavond speelt Anderlecht in de Champions League tegen Paris Saint-Germain. De Franse en de Belgische autoriteiten beschouwen die match als een met een hoog risico.

Foto: De spelers van PSG trainden dinsdag in het Astridpark

Foto Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties