Q-Musicluisteraar raadt paswoord van Kim Clijsters Sport
Q-Musicluisteraar raadt paswoord van Kim Clijsters
Sport

Q-Musicluisteraar raadt paswoord van Kim Clijsters

Kim Clijsters staat bekend als een regelmatige twitteraar maar sedert 13 mei had ze geen tweet meer de wereld ingestuurd. Ze was haar paswoord kwijt. Gisteren kreeg ze het terug: een luisteraar van Q-music wist het te raden.

Toen Ornelis & Rogiers in afzondering zaten voor ‘Het Experiment’, waarbij ze waarheid van leugens moesten onderscheiden, hadden ze een telefoongesprek met Kim Clijsters enzij liet zich toen ontvallen dat ze niet meer had getwitterd omdat ze haar paswoord vergeten was.

Wim Oosterlinck kwam daar gisteren in zijn radioprogramma ‘Showtime’ op terug en hij stelde de luisteraars voor om Kim te helpen haar paswoord terug te vinden.

“Er werd massaal gereageerd", vertelt Wim Oosterlinck. "We kregen suggesties binnen zoals ‘justinehenin’, ‘lovegame’, ‘tennisballen’, ‘nooitmeerwerken’, ‘rolandgarros’ en ook de naam van haar hond. We hebben ook echt enkele paswoorden uitgeprobeerd en ineens was er een dat bleek te kloppen.”

Het juiste paswoord werd niet publiek gemaakt.

RdC Archieffoto Reuters

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties