Raad eens wie de meest overschatte Rode Duivel is? Sport
Raad eens wie de meest overschatte Rode Duivel is?
Sport

Raad eens wie de meest overschatte Rode Duivel is?

Het is een man en hij draagt een truitje van de Rode Duivels...
Altijd leuk, van die anonieme enquêtes. Meestal komen daar de eerlijkste antwoorden uit voort en dat was niet anders bij een onderzoek van gokwebsite Ladbrokes.be bij duizend willekeurige mensen. Ze stelden een aantal vragen in verband met onze Rode Duivels en kwamen tot enkele verrassende antwoorden.

Zo leren we dat onze Jupiler League (53,1%) de minst interessante competitie is van gans Europa. En dat 54% van de ondervraagden niemand minder dan Divock Origi de meest beloftevolle speler is van ons gouden elftal. Maar om toch even terug te komen op de vraag uit de titel van dit artikel: Jawel, 25% van de ondervraagden vond dat Romelu Lukaku de meest overgewaardeerde speler van onze nationale trots is. En de meest onderschatte speler? Dat is Marouane Fellaini (29%).

Daarnaast ook enkele minder verrassende resultaten: Vincent Kompany mag zich nog steeds de populairste Rode Duivel noemen (25%), 64% vindt dat het groeiende aantal Belgen die actief zijn in het buitenland een positieve invloed heeft op de nationale ploeg, en 22% geloofde dat Jelle Vossen allicht de meeste kans maakte om naar de Jupiler League te verlaten – met zijn recente overstap naar de Engelse tweedeklasser Middlesbrough is dat ook zo gebleken. (KDN)

survey service

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties