Racing Genk en Feyenoord hooligans op de vuist (video) Sport
Racing Genk en Feyenoord hooligans op de vuist (video)
Sport

Racing Genk en Feyenoord hooligans op de vuist (video)

Daar het gooien van zitjes en het intimideren van stewards voor sommige hooligans niet meer die kick geeft waar ze zo nood aan hebben, zoeken ze maar andere manieren op hun agressie af te reageren.

Geen betere manier om dit te doen dan af te spreken op een verlaten terrein en vervolgens hooligans van een andere club bont en blauw te slaan. Deze hype die origineel afkomstig is uit Rusland en Polen, hebben nu ook de ééncellige organismen van België en Nederland bereikt.

Zo zien we op onderstaande beelden fans van Racing Genk en Fortuna Sittard het opnemen tegen de zware jongens van Feyenoord. Dat ze toch een beetje met elkaar begaan zijn leiden we af uit de kreten 'Niet door schoppen!!'. Ruwe bolster, blanke pit dus. Wapens zijn ten strengste verboden en de partij waarvan de meeste leden uiteindelijk nog op de benen staan, mogen zichzelf als overwinnaar uitroepen. Kortom, de Special Olympics zijn er niets tegen. (GBL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties