RAFC: "Handtekeningen van Eddy Wauters zijn binnen!" Sport
RAFC: "Handtekeningen van Eddy Wauters zijn binnen!"
Sport

RAFC: "Handtekeningen van Eddy Wauters zijn binnen!"

Gisteren schreven we nog dat er de laatste dagen veel gebeurt omtrent de Antwerp-licentie. De "laatste dagen", mag vervangen worden door "de laatste uren", want het was een bange nacht voor de rood-wit supporters.

Nadat we schreven over de sterke hoop op het behalen van de licentie voor R Antwerp FC, volgde via de officiële website van de ploeg een onheilspellende boodschap. De benodigde papieren, die in samenspraak met Eddy Wauters werden opgesteld, zouden door deze laatste alsnog naar de prullenmand verwezen zijn. Toen men hem de papieren overhandigde bij hem thuis, weigerde hij ze te ondertekenen. De Great Old zat even in zak en as, maar besloot toch om met opgeheven hoofd naar het BAS te gaan, aanstaande maandagavond.

Het geloof in een nieuw seizoen in Tweede Klasse voor de oudste ploeg van onze voetbalcompetitie werd vandaag nieuw leven ingeblazen en we citeren letterlijk de melding van RAFC: "Na nachtelijke onderhandelingen is onze club verheugd te kunnen melden dat er alsnog een akkoord met dhr. Wauters bereikt werd. Alle nodige handtekeningen werden reeds verzameld, zodat de documenten tijdig naar het BAS opgestuurd zullen kunnen worden. We benadrukken dat het verkrijgen van de licentie nog géén uitgemaakte zaak is, maar door de laatste ontwikkelingen zijn de kansen van onze club wel sterk toegenomen."

De handtekeningen zijn er, een overeenkomst omtrent de claim van 5 miljoen euro door Wauters ook en alle andere documenten, nodig voor het bekomen van een licentie ook. Naar ons aanvoelen klaart de lucht boven de Hel van Deurne-Noord stilaan op. Afwachten tot maandag dus, maar voor de Antwerpfans met een iets minder bang hart. (BD)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties