Real Madrid: Casillas vs Ronaldo Sport
Real Madrid: Casillas vs Ronaldo
Sport

Real Madrid: Casillas vs Ronaldo

Volgens de Spaanse krant “El Mundo Deportivo” heerst er heel wat onenigheid in de kleedkamers van de Spaanse monsterclub Real Madrid. Aanleiding is een uitspraak van journaliste Sara Carbonero, de vriendin van Iker Casillas, over “egoïstische” Cristiano Ronaldo.Ja hoor, of je nu miljoenen verdient of net iets minder, een mens blijft ook maar een mens. Bij Real Madrid spelen ze naast het voetbal ook nog een spelletje “wie is de tofste?” in de kleedkamers. Er zijn twee clans ontstaan, eentje van doelman Casillas en eentje van egotripper-aanvaller Ronaldo. Volgens de krant kan niemand van “de Koninklijke” het Portugese wonderkind uitstaan, en die stelling werd onlangs nog eens gevoed door het mooie liefje van Casillas, Sara Carbonero. Die verklaarde eenvoudigweg dat Cristiano Ronaldo “een egoïstisch mannetje is”. Daar kon Mr. Magic Feet uiteraard niet mee lachen en dat liet hij blijken in een sms aan Casillas, waarop die kalmpjes reageerde dat “zijn Sara louter haar werk als journaliste deed”.

Ze deed er nog een schepje bovenop door te zeggen dat Messi de beste speler ter wereld is. Toen was het hek helemaal van de dam en vormden er zich twee heuse clans in de kleedkamers. Casillas kan rekenen op steun van de Spaanse kliek, met onder andere Xabi Alonso, Ramos en Arbeloa, terwijl Ronaldo ten strijde trekt met zijn landgenoot Pepe, Marcelo en nieuwkomer Di Maria. De bendevorming ging zelfs zo ver dat de twee protagonisten bij het bestuur werden geroepen. Er werd geprobeerd Ronaldo te overtuigen dat het allemaal niet zo erg was en officieel was er geen vuiltje aan de lucht meer. "In elke kleedkamer sluimert er wel wat, maar dit incident is uitgepraat en naar het verleden verwezen. Real Madrid is veel meer dan alleen Ronaldo en Casillas”, aldus de keeper in vorm. Niet-officieel was de uitleg dat ook Xavi en Iniesta daar niet blij mee waren... Waar zijn ze mee bezig? Just spend that cash, men! (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties