Real Madrid gaat klacht indienen tegen Fuentes Sport
Real Madrid gaat klacht indienen tegen Fuentes
Sport

Real Madrid gaat klacht indienen tegen Fuentes

Real Madrid zal een klacht indienen tegen de Spaanse dopingdokter Eufemiano Fuentes. De hoofdverdachte in het proces rond de dopingaffaire Puerto zei vrijdag in de rechtszaal dat 'Real hem nog geld moet'.

Volgens de Madrileense grootmacht probeerde dokter Fuentes met zijn uitspraak 'de publieke opinie te misleiden'.

In een communiqué gaf Real Madrid wat meer uitleg over de beslissing om een klacht in te dienen. "Geconfronteerd met de kwade bedoeling van Fuentes om de publieke opinie te misleiden over de aard van zijn relatie met de club, zal Real Madrid onmiddellijk een klacht indienen tegen Fuentes".

Tijdens het proces had Fuentes vrijdag voor opschudding gezorgd door te verklaren dat Real Madrid nog een schuld bij hem openstaan heeft. Over hoe veel geld het gaat, voor welke diensten Real de dokter inhuurde, of de periode van de factuur loste hij niets.

Volgens Real zou het gaan om verplaatsingskosten die Fuentes op kosten van de club maakte toen hij getuigde in het proces van Real tegen de Franse krant Le Monde in 2006. Die krant schreef toen dat clubs als Barcelona en Real Madrid klant waren bij Fuentes. Beide clubs stapten naar de rechter en wonnen het proces tegen Le Monde in 2009.

Archiefbeeld EPA, Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties