Real Madrid gaat verbouwen Sport
Real Madrid gaat verbouwen
Sport

Real Madrid gaat verbouwen

Real Madrid gaat heel wat vernieuwingswerken uitvoeren aan Santiago Bernabeu, het stadion van de Madrileense grootmacht. Ook 'Real Madrid City', het oefencentrum van de 'Koninklijke', zal onder handen genomen worden.

Het stadion moet een van de modernste ter wereld worden. De gevel zal worden gemoderniseerd tot een 'state-of-the-art' kunstontwerp. Het stadion zelf zal vrijetijdsfaciliteiten en restaurants geïntegreerd krijgen. Er komt een nieuwe parking bij met 1.000 plaatsen, de toeganspunten worden vernieuwd en alle zitjes krijgen een dak.

"Het voorzien van ons stadion van een nieuwe buitenste laag wordt een bekronend architecturaal succes", zegt Real-president Florentino Perez. "Bernabeu moet een uniek stadion worden, het beste ter wereld en een toonbeeld van de 21e eeuw stadionarchitectuur."

De Real Madrid City krijgt nieuwe residenties en verblijfzalen voor zowel het a-team, als voor de spelers van de academie. Dit moet de verzamelmomenten voor de wedstrijden aangenamer maken en biedt betere accommodaties voor de toekomstige 'sterren' van de club.

Deze twee grote projecten moeten de status van de club als 'leidende voetbalentiteit' op wereldvlak versterken.

Sanv

Foto's realmadrid.com

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties