Real Madrid-gezinde krant fotoshopt buitenspelfase Barcelona Sport
Real Madrid-gezinde krant fotoshopt buitenspelfase Barcelona
Sport

Real Madrid-gezinde krant fotoshopt buitenspelfase Barcelona

Een krant die erom bekendstaat Real Madrid gunstig gezind te zijn, is in opspraak gekomen. Ze publiceerde een foto met een betwiste buitenspelfase van aartsrivaal Barcelona. De laatste verdediger werd er echter uitgefotoshopt.
Op de eerste foto, die de Spaanse sportkrant AS op maandag publiceerde, loopt Barcelona-speler Dani Alves duidelijk buitenspel. En dat tijdens de actie die voorafging aan het eerste doelpunt van Barcelona. Verontwaardigde Barça-fans wezen de krant echter op de échte foto. Die waarop Bilbao-verdediger Koikili (rode pijl) niét weggefotoshopt werd en Dani Alves al wat minder duidelijk buitenspel blijkt te lopen.

De krant liet weten “zich te excuseren voor de computerfout die werd veroorzaakt met betrekking tot het publiceren van de beelden”.

Barcelona won de wedstrijd overigens met 2-1 en blijft aan de leiding in de Primera Division. Real Madrid versloeg Levante met 2-0 en volgt op vijf punten van de leider. (PhPa)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties