Real Madrid scoort record van 100 punten Sport
Real Madrid scoort record van 100 punten

Op de 38e en laatste speeldag in de Spaanse Primera Division heeft Real Madrid thuis gewonnen van Mallorca. Door de 4-1 sluit Real de competitie af met een record van 100 punten.

Cristiano Ronaldo en Benzema scoorden al voor de rust. Özil deed er na de rust nog twee goals bij. Gonzalo Castro zorgde tussendoor voor de eerredder van de bezoekers.

Real Madrid eindigt zo met een absoluut puntenrecord. De Madrilenen haalden meteen ook het doelpuntenrecord met 121 goals tijdens het voorbije seizoen.

Atletico Madrid met Thibaut Courtois in het doel is zeker van de vijfde plaats in de Spaanse competitie door 0-1 winst bij Villareal. Het was Falcao die twee minuten voor tijd de winnende goal scoorde.

Villareal, Sporting Gijón en Racing Santander degraderen naar de Spaanse tweede klasse.

Uitslagen:

Getafe - Zaragoza 0-2 Levante - Athletic Club 3-0 Real Madrid - Mallorca 4-1 Rayo Vallecano - Granada 1-0 Espanyol - Sevilla 1-1 Málaga - Gijón 1-0 Villareal - Atlético Madrid 0-1 Santander - Osasuna 2-4