Real Madrid staakt strijd om Gareth Bale Sport
Real Madrid staakt strijd om Gareth Bale
Sport

Real Madrid staakt strijd om Gareth Bale

Gareth Bale speelt volgend seizoen voor Tottenham Hotspur. Real Madrid heeft de strijd om de handtekening van de Welshe superster immers gestaakt. Dat meldt Marca. De stugge houding van Spurs-preses Daniel Levy zou de Madrilenen hebben doen inzien dat een transfer van Bale deze zomer niet tot de mogelijkheden behoort.

In Noord-Londen waren ze er al langer van overtuigd: Gareth Bale is volgend seizoen te bewonderen op White Hart Lane. Voorzitter Daniel Levy had zijn coach André Villas-Boas verzekerd dat Bale niet zou vertrekken en ook de Braziliaanse international Paulinho kreeg die belofte alvorens hij zijn fiat gaf voor een transfer naar de Premier League-club.

Toch bleef Real hopen op een doorbraak. Sterke man Florentino Perez nam meermaals contact op met zijn Spurs-collega, maar het antwoord bleef 'neen'. Volgens Marca besloot Perez daarop de strijd (voorlopig) te staken en volgende zomer een nieuwe poging te ondernemen.

ToMas Foto EPA

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties