Real-middenvelder Xabi Alonso scheurt trommelvlies Sport
Real-middenvelder Xabi Alonso scheurt trommelvlies
Sport

Real-middenvelder Xabi Alonso scheurt trommelvlies

Xabi Alonso, middenvelder bij Real Madrid, heeft zondag in het competitieduel bij Valencia (2-3) zijn linkertrommelvlies gescheurd. Dat meldde de 'Koninklijke' maandag in een persbericht. Het is nog onduidelijk hoelang de Spanjaard buiten strijd is.

Alonso incasseerde zondag in de 58ste minuut een elleboogstoot van de Franse Valencia-verdediger Jérémy Mathieu, maar hij speelde toch de wedstrijd uit. De middenvelder moest na de match met de wagen naar Madrid rijden, aangezien zijn blessure het niet toeliet om aan boord van een vliegtuig te gaan.

Na 17 speeldagen in de Primera División volgt Real Madrid als derde op vijf punten van het leidersduo Barcelona en Atlético Madrid. Na de winterstop staat op 2 januari in Doha een vriendschappelijke wedstrijd tegen Paris Saint-Germain op het programma. De Madrilenen hernemen de competitie op 6 januari tegen Celta de Vigo.

Archiefbeeld Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties