Real ontkent dat het hengelt naar Wayne Rooney Sport
Real ontkent dat het hengelt naar Wayne Rooney
Sport

Real ontkent dat het hengelt naar Wayne Rooney

Wayne Rooney is niet meer tevreden bij Manchester United en heeft aangegeven dat hij zijn contract niet wil verlengen. Dan is de naam van Real Madrid in de transfergeruchten nooit ver weg, en wellicht zelfs een veilige gok. Maar directeur Jorge Valdano doorprikt dat ballonnetje.

"Met Cristiano Ronaldo, Gonzalo Higuain, Angel Di Maria, Mesut Ozil en Karim Benzema op de loonlijst heeft Real voldoende aanvallend potentieel", aldus Valdano. Rooney aan dit lijstje toevoegen is onnodig.

De relatie tussen Wayne Rooney en coach Sir Alex Ferguson is getroebleerd, daarom hangt er een schaduw over Rooney's verblijf bij ManU. De aanvaller zou zo snel mogelijk weg willen en heeft laten weten in geen geval een nieuw contract te tekenen.

Reals traditie

Real, hoewel nu niet geïnteresseerd, is in het verleden wel selectief kommen shoppen in Manchester. In 2003 betaalden de Spanjaarden 25 miljoen Britse ponden voor David Beckham en vorige zomer het recordbedrag van 94 miljoen euro voor Cristiano Ronaldo.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties