Respect: Olympische atleet kiekt topless kalender bij elkaar (foto’s)

Voor wie het nog niet wist: deze week starten de Olympische Winterspelen in Sotsji, Rusland. Controversieel, want de Russen zijn niet de gemakkelijkste mensen om mee te werken. Hoopvol, want de Belgen gaan goed gewapend naar daar. Maar dé interessantste deelnemer is ongetwijfeld deze man. Alhoewel hij aantreedt voor Mexico in de ski-discipline, klinkt zijn […]

Voor wie het nog niet wist: deze week starten de Olympische Winterspelen in Sotsji, Rusland. Controversieel, want de Russen zijn niet de gemakkelijkste mensen om mee te werken. Hoopvol, want de Belgen gaan goed gewapend naar daar. Maar dé interessantste deelnemer is ongetwijfeld deze man.
Alhoewel hij aantreedt voor Mexico in de ski-discipline, klinkt zijn naam allesbehalve latino: Prince Hubertus von Holenlohe is eigenlijk een Duitse prins. Een genaturaliseerde Mexicaan – elk land heeft zo zijn trucjes om aan sporters van voldoende niveau te geraken. Maar de man de man is bovendien ook fotograaf en popzanger, waar hij de iets minder tot de verbeelding sprekende naam Andy Himalaya bezigt.

Maar het meest interessante aan deze 55-jarige Prince Hubertus is misschien wel zijn voorliefde voor vrouwelijk schoon: zo maakte hij de ‘Skiinstructor Calender 2014’ met een resem schoonheden, waaronder Miss Oostenrijk én een Olympische skister van – je gelooft het nooit – Libanon. Die laatste nam een enorm risico, want naakt poseren wordt doorgaans weinig geapprecieerd in haar thuisregio. De man trok ervoor naar zeven skioorden rond de wereld.

Wie ons vraagt wie de allercoolste deelnemer van deze winterspelen is: Prince Hubertus von Holenlohe. De volgende reikt hooguit tot aan de man zijn enkels. (KA)

Voor de making of-video van zijn kalender kan je hier terecht.

Hou je meer van stilstaande topless dames in de sneeuw, dan moet je hier zijn.

Reacties

wpDiscuz