Revaliderende Thibaut Courtois deelt video waaruit blijkt dat hij nog steeds ballen kan klemmen Sport
Revaliderende Thibaut Courtois deelt video waaruit blijkt dat hij nog steeds ballen kan klemmen
Sport

Revaliderende Thibaut Courtois deelt video waaruit blijkt dat hij nog steeds ballen kan klemmen

Thibaut Courtois (31) is momenteel bezig met zijn herstel na een knieoperatie. De doelman heeft onlangs een video gedeeld van oefeningen waarbij hij met een bal werkt op een dikke mat, ongeveer een maand na de operatie.

Hij draagt daarbij het Real Madrid tenue en heeft zijn knie nog steeds goed ingepakt, maar het is duidelijk dat Courtois vooruitgang boekt in zijn herstel. Hij voert deze oefeningen uit in een sporthal op een dikke mat en laat zien dat hij nog steeds uitstekend een bal kan klemmen. Courtois liep begin augustus een blessure op aan de voorste kruisband van zijn linkerknie en onderging met succes een operatie op 17 augustus.

De ingreep werd uitgevoerd door Dr. Manuel Leye, een gerenommeerde chirurg in Spanje die eerder bekende spelers zoals Luka Modric, Marco Asensio en Sergio Ramos heeft behandeld. De verwachte duur van Courtois' afwezigheid wordt geschat op minstens zes maanden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties