Robben geeft schwalbe toe (en is mikpunt van spot) Sport
Robben geeft schwalbe toe (en is mikpunt van spot)
Sport

Robben geeft schwalbe toe (en is mikpunt van spot)

Arjan Robben heeft er dan misschien wel voor gezorgd dat Nederland naar de kwartfinales gaat op het WK Brazilië zijn schwalbe zorgt toch voor heel wat ophef, zelfs bij de Nederlanders zelf. De match van Nederland tegen Mexico had even anders kunnen eindigen. De Mexicanen kwamen op voorsprong en Sneijders wist pas in de laatste minuten de gelijkmaker binnen te shotten. De kans op verlengingen in de broeiende hitte zat er dus wel aan te komen. Tot Arjan Robben wel heel gemakkelijk tegen de korst ging en een penalty wist te versieren.

Arjan Robben was tijdens de match al enkele keren met veel show “gevallen”. Zijn schwalbe zorgt daarom toch voor heel wat kritiek bij de voetbalfans. Hij krijgt niet alleen bakken commentaar over zich, na Suarez is hij de volgende die belachelijk wordt gemaakt op het internet. Het zal hem een worst wezen. “Soms moet je een beetje slim zijn” aldus Robben na de wedstrijd. Nederland gaat door naar de kwartfinales en dat is het belangrijkste zeker. (IR)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties