Rode Duivel knalt met peperdure Audi tegen boom

Alweer een F16 die vanmorgen door de geluidsmuur knalde rond het Brusselse? Nope, gewoon Guillaume Gillet die een boom aanrandde met zijn poepdure Audi R8. Verzekering, begin maar al te sparen!Want Anderlechtspeler én Rode Duivel Guillaume Gillet kon er niets aan doen toen hij vanmorgen begon te slippen op weg naar het trainingscentrum van Anderlecht […]

Alweer een F16 die vanmorgen door de geluidsmuur knalde rond het Brusselse? Nope, gewoon Guillaume Gillet die een boom aanrandde met zijn poepdure Audi R8. Verzekering, begin maar al te sparen!
Want Anderlechtspeler én Rode Duivel Guillaume Gillet kon er niets aan doen toen hij vanmorgen begon te slippen op weg naar het trainingscentrum van Anderlecht in Neerpede. Volgens een getuige cruisde hij helemaal niet te snel en voor hij het besefte ging zijn Audi een duel aan met een boom. Eentje dat zijn poepchique slee helaas kansloos verloor.

Het goeie nieuws is dat de rechtsback geen blessure opliep. Het slechte nieuws is er eigenlijk niet, maar zijn verzekering gaat wel ogen trekken bij het opmeten van de schade. Zo’n bakkie kost namelijk een stevige duit geld. Ofwel 119.800 euro, oftewel 175.500 euro. Hangt ervan af welke versie hij gekozen heeft, maar dat kunnen we niet meer uitmaken uit dat hoopje ijzer.

Geen ramp overigens voor de Waalse Rode Duivel, want met zulk jaarloon kan ie er morgen nog een drietal bijkopen. Soit, geen Sterchele-taferelen, gelukkig maar, anders zouden we onderstaande prachtgoal nooit meer zien in de toekomst. (KDN)

Reacties

wpDiscuz