Rode Duivel Michy Batshuayi transformeert in Jean-Claude Van Damme bij zotte taferelen in Turks voetbal Sport
Rode Duivel Michy Batshuayi transformeert in Jean-Claude Van Damme bij zotte taferelen in Turks voetbal
Sport

Rode Duivel Michy Batshuayi transformeert in Jean-Claude Van Damme bij zotte taferelen in Turks voetbal

Opnieuw verbazingwekkende taferelen uit de Turkse Süper Lig. Na de gewelddadige aanval op een scheidsrechter door de voorzitter van Ankaragücü vorig jaar december, liep het nu volledig uit de hand tijdens de wedstrijd tussen Trabzonspor en Fenerbahçe. Met onder andere de Rode Duivel Michy Batshuayi in de hoofdrol.

Het was bijna een wonder dat de wedstrijd niet werd gestaakt, gezien de verschillende ongeregeldheden die zich voordeden. Trabzonspor-fans gooiden allerlei voorwerpen op het veld, waardoor de wedstrijd meerdere keren kort werd stilgelegd. Zo werd Dusan Tadic, voormalig aanvaller van Ajax, geraakt door een projectiel uit het publiek.

(lees verder onder de video)

Batshuayi van held naar... Jean-Claude Van Damme

Vooral bij een 0-2 voorsprong voor Fenerbahçe, na twee goals van de Braziliaanse middenvelder Fred (voormalig Man United), escaleerde de situatie. Gefrustreerde thuisfans gooiden volle bekers richting de spelers. Ook werd er op een gegeven moment vuurwerk op het veld gegooid. Trabzonspor wist nog terug te komen tot 2-2 dankzij een penaltygoal van Trezeguet (voormalig Anderlecht), maar in de slotminuten was de ingevallen Batshuayi de held van Fener met de winnende treffer in minuut 87: 2-3.

(lees verder onder de video)

Veldbestorming

Na het laatste fluitsignaal waren de vreugdekreten van de Fenerbahçe-spelers te veel voor de Trabzonspor-fans, die het veld bestormden om de bezoekende spelers op te jagen. Minstens één supporter probeerde een speler te slaan, wat leidde tot reacties van de Fenerbahçe-spelers. Zo deelde Fred een rake klap uit aan een fan en liet ook Batshuayi van zich horen. Toen hij een supporter naar zich toe zag komen, voerde de Rode Duivel een spinning backkick uit, alsof hij geen voetballer maar een MMA-vechter was.

(Bron: hln.be)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties