Rode Duivel moet verhuizen vanwege overdosis geile vrouwen Sport
Rode Duivel moet verhuizen vanwege overdosis geile vrouwen
Sport

Rode Duivel moet verhuizen vanwege overdosis geile vrouwen

Je kan maar pech hebben in het leven: je hebt een superseizoen, je scoort aan de lopende band en staat in de belangstelling van topclubs, maar dan wordt je voetbalgeluk verstoord door hele hordes geile vrouwen.
Onze nationale 'afro in de branding', Marouane Fellaini, zag het niet meer zitten in Liverpool. Hij speelt voor Everton, de tweede club van de stad, maar kon niet meer over straat lopen zonder belaagd te worden door een een horde Engelse vrouwen. "Ja, ik woon nu in Manchester, want in Liverpool kropen de vrouwen voor me over de grond. Het werd te veel. Hier word ik niet zo vaak herkend en word ik normaler behandeld. Ik wil geen ster zijn, ik wil gewoon voetballen", aldus Fellaini in de Daily Mail.

Overigens woont hij in Manchester, dat ongeveer 50 kilometer van Liverpool ligt, samen met zijn vriendin Meriem, een Marokkaanse die hij in Marrakech leerde kennen. De twee zijn al enkele maanden samen, maar haar vader weet nog van niks. Daarom wacht de krullenbol om haar aan de buitenwereld voor te stellen. Zij vertelde HLN er het volgende over: "We zijn al wel een halfjaar samen, maar mijn vader is nog niet op de hoogte. Ik kom van een zeer traditionele familie uit Marrakech. Een relatie officialiseren kan bij ons pas van zodra je aankondigt dat je gaat trouwen. Mijn mama weet ervan, maar voor mijn vader zou dit nu nog te moeilijk liggen. Hij weet dat ik in Engeland studeer."

Wie tijdens de komende dagen wat vrije tijd heeft en zelf de Liverpoolse vrouwen wil uittesten, raden we deze website aan. (KA)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties