Rode Duivels krijgen na gigantische wanprestatie nog duizelingwekkend bedrag van voetbalbond Sport
Rode Duivels krijgen na gigantische wanprestatie nog duizelingwekkend bedrag van voetbalbond
Sport

Rode Duivels krijgen na gigantische wanprestatie nog duizelingwekkend bedrag van voetbalbond

Het hele land is al enkele dagen in nationale rouw na de complete wanprestatie van de Rode Duivels. Naar huis gaan in de kwartfinale lijkt geen grote schande te zijn, maar dat is het voor alle supporters na de gunstige loting alvast wel. België wil het hoofd van Marc Wilmots op het kapblok, maar de voetbalbond wil hem niet onmiddellijk ontslaan omdat dit hen één miljoen euro kost.

Het geld dat de bond na het EK krijgt, kunnen ze beter gebruiken om Wilmots te ontslaan, maar het gaat vooral naar onze vedetten. Zo krijgt elke Duivel een 'kleine' premie van 361.900 euro. Zelfs voor de spelers die bij ploegen zoals Chelsea of Tottenham spelen is deze premie een flinke zakcent. Heel België is dus nog steeds zijn kater aan het verwerken, maar onze 'sterren' krijgen wel gezamenlijk meer dan 8 miljoen euro. Wat is het leven van een profvoetballer toch mooi.

De voetbalbond verdiende in totaal 14 miljoen euro aan het EK, maar daar gaat dus 60% van naar spelers en staf. (MG)

Bron: Het Nieuwsblad / Bron foto: Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties