Ronaldo danst Gangnam Style (video) Sport
Ronaldo danst Gangnam Style (video)
Sport

Ronaldo danst Gangnam Style (video)

De Braziliaanse voetballer Ronaldo neemt zijn dieet serieus. Het gaat zelfs zo ver dat hij op de megahit Gangnam Style danst en zich waagt aan Pilates.

De ex-spits van onder meer PSV, FC Barcelona en Real Madrid speelt de hoofdrol in het televisieprogramma 'Medida Certa' (De Juiste Maat), waar kijkers kunnen zien hoe Ronaldo zijn streng dieet volgt. Op Youtube is een filmpje opgedoken waarin we de gepensioneerde goalgetter samen met enkele Braziliaanse babes zien dansen op het nummer Gangnam Style. Om nog wat te doen aan zijn overgewicht - in september woog hij 118 kilogram - krijgt hij ook Pilates, een populaire fitnessmethode.

De 36-jarige Ronaldo, drievoudig wereldvoetballer van het jaar, onthulde vorig jaar dat hij al tijdens zijn carrière sukkelde met problemen met zijn schildklier. Daardoor zou hij gemakkelijk verzwaren.

'O Fenomeno' hing zijn schoenen in 2010 aan de haak. Vandaag is hij nauw betrokken bij de organisatie van het WK voetbal van 2014, dat in Brazilië plaatsvindt.

Bekijk hier de beelden:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties