Ronaldo en Mourinho niet naar uitreiking Gouden Bal Sport
Ronaldo en Mourinho niet naar uitreiking Gouden Bal
Sport

Ronaldo en Mourinho niet naar uitreiking Gouden Bal

Cristiano Ronaldo en zijn trainer bij Real Madrid José Mourinho zullen maandagavond niet aanwezig zijn op de uitreiking van de Gouden Bal in Zürich. Dat meldt de Spaanse krant El Mundo.

De twee Portugezen zijn allebei genomineerd voor een prijs, maar omdat dinsdag de terugwedstrijd van de Spaanse beker op het programma staat zullen de twee er niet bij zijn. Ronaldo is samen met Barcelona-spelers Lionel Messi en Xavi Hernández genomineerd in de categorie van beste speler ter wereld. Mourinho maakt kans op de titel van beste coach, waarin hij het opneemt tegen Alex Ferguson (Manchester United) en Josep Guardiola (FC Barcelona).

De 26-jarige Ronaldo won de prijs al eens in 2008, maar verwacht wordt dat zijn grote rivaal Messi de prijs dit jaar in de brand zal slepen. Mourinho werd in 2010 uitgeroepen tot beste coach ter wereld, maar door de successen van FC Barcelona wordt Pep Guardiola als grootste kanshebber naar voren geschoven.

Foto Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties