Ronaldo: "Messi maakt mij beter als speler" Sport
Ronaldo: "Messi maakt mij beter als speler"
Sport

Ronaldo: "Messi maakt mij beter als speler"

Cristiano Ronaldo en Lionel Messi worden steevast in een adem genoemd als de beste voetballers ter wereld. In een interview met CNN World Sport zegt CR7 dat hij het beu is altijd maar vergeleken te worden met zijn Argentijnse concurrent.

"Ik word er soms zo moe van. Je kan een Ferrari nu eenmaal niet vergelijken met een Porsche want ze hebben allebei een andere motor. Leo doet zijn uiterste best voor Barcelona, ik doe dat voor Real Madrid."

De Portugees geeft wel toe dat hij ook profiteert van de eeuwige strijd met Messi. "We dwingen elkaar om steeds beter te spelen en daarom is ons niveau zo goed. Die vergelijking gaat ook op voor Barça en Real. Het zijn de twee beste ploegen in de wereld omdat ze elkaar voortdurend prikkelen."

"Moeilijk om dit seizoen te evenaren" Christiano Ronaldo

Ronaldo won dit seizoen voor het eerst sinds zijn komst naar Bernabeu in 2009 de titel in de Primera Division. C-Ron noemt het zijn persoonlijke hoogtepunt bij Real.

"La Liga is de moeilijkste competitie in de wereld. Het is heel zwaar om de strijd te moeten aangaan met Barcelona, maar wij hebben hen geklopt. Persoonlijk brak ik ook mijn doelpuntenrecord (45) en met Real sloopten we de barrière van 100 punten, ook een record. Het wordt moeilijk om dit seizoen nog te evenaren."

Foto PhotoNews

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties