Ronaldo onder vuur nadat hij uit frustratie smartphone van 14-jarig jongetje keihard vernielt Sport
Ronaldo onder vuur nadat hij uit frustratie smartphone van 14-jarig jongetje keihard vernielt
Sport

Ronaldo onder vuur nadat hij uit frustratie smartphone van 14-jarig jongetje keihard vernielt

Het was gisteren een pijnlijke namiddag voor Manchester United. Ze verloren met met 1-0 van degradatiekandidaat Everton en zien mede daardoor wellicht de Champions League plaatsen aan haar neus voorbij gaan. Het verlies lag vooral heel gevoelig bij 37-jarige Cristiano Ronaldo.

Toen hij na de match al hinkend naar de catacomben liep, sloeg hij namelijk uit pure frustratie de smartphone van een 14-jarig jongetje tegen de grond. Die beelden gaan nu natuurlijk de wereld rond en de Portugees krijgt heel wat kritiek te verduren.

Na de match bood hij wel zijn excuses aan op Instagram. Hij wil de fan niet enkel vergoeden maar als excuses ook uitnodigen om een match te komen kijken op Old Trafford op Ronaldo zijn kosten. Daarvoor zouden wellicht veel fans wel eens hun smartphone kapot willen laten kloppen door Cristiano. Al neemt dat niet weg dat hij nu wel behoorlijk felle kritiek krijgt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties